Voorwaarden

Voor aankopen via de webshop op MeubelVoorraad.nl gelden wettelijke regelingen, waarbij je als consument recht hebt op volledige teruggaaf van het aankoopbedrag binnen gestelde termijnen. Zo geldt voor aankopen via de webshop dat je binnen een termijn van 14 kalenderdagen na aflevering van het product kunt ruilen of retourneren. Een uitzondering op de regel zijn de producten te speciaal op maat gemaakt worden.

Het artikel dient onbeschadigd en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking te worden geretourneerd. Standaard nemen wij het verpakkingsmateriaal mee bij aflevering. Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht dan dien je dat duidelijk en tijdig aan te geven, zodat de bezorgers het verpakkingsmateriaal niet meenemen.

Het volledige aankoopbedrag (exclusief andere bijkomende kosten, zoals bezorgkosten, verhuislift etc.) wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen door MeubelVoorraad.nl overgemaakt. In geval van een retourzending dien je dit tijdig aan te melden op het e-mailadres [email protected] De retourkosten zijn voor eigen rekening.


Aankopen gedaan in ons magazijn

Voor aankopen in de winkel geldt dat de zicht- en retourtermijn zoals bepaald in de wet Koop op afstand niet van toepassing is. In principe worden de goederen daarom niet teruggenomen.